Nederlands   -   Français      
 

 

Nieuws

  Home

  Vakgebieden

  Kennisbank

  Nieuwsbrief

  Nieuws

  Contact

studiedag 2013

Evolutie in beheer van zware letselschade : meerwaarde van de ergotherapeut.

Verneem hier meer details

 

studiedag 2011

De term synergie wordt vaak gebruikt voor samenwerkingsverbanden waarbij het samengaan van de verschillende delen, meer oplevert dan de som van de delen. Tijdens deze studiedag gingen we op zoek naar praktijkvoorbeelden binnen de verzekeringscontext, waarbij samenwerking resulteert in een win-winsituatie op verschillende domeinen.

Verneem hier meer details

 

Eindrapport project 'levenslang wonen' (bericht geplaatst op 06/03/09)

ACT Désiron en REVAL (Provinciale Hogeschool Limburg) sloegen vorig jaar de handen in elkaar om een onderzoek naar levenslang wonen. Het eindrapport kan vanaf vandaag hier gedownloaded worden.

 

Een geslaagde re-integratie...

Een 2-tal jaar geleden volgde dhr. Jennes een bijscholing bij de VDAB na ondersteuning vanuit ACT Désiron. De stage van deze opleiding resulteerde in een tewerkstelling bij de firma Etap te Oostmalle, waar hij nu al bijna 2 jaar aan de slag is. In het voorjaar verscheen hier een klein artikel over in 'Lichtflits', het fabriekskrantje van Etap. De goede herinneringen die dhr. Jennes overhield aan de begeleiding hebben hem aangezet om dit aan ons over te maken. Bij deze feliciteren we dhr. Jennes en zijn werkgever met dit schitterende resultaat en wensen hen nog veel succes!

Lees artikel...

 


   
 
   

© ACT-Désiron, 2008
Design by